Woensdag 21 februari organiseert LHV voor de 25e keer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. Ook dit jaar nemen kinderen van de verschillende basisscholen uit Leusden het tegen elkaar op om te bepalen wie de beste handballers zijn. Met 19 teams uit verschillende leeftijdsgroepen is ook dit jaar het toernooi weer goed bezet.

Het schoolhandbaltoernooi is in 1999 opgezet om kinderen uit Leusden kennis te laten maken met handbal. Vanuit sporthal de Korf is het toernooi meeverhuisd naar sportcentrum Buiningpark, waar we inmiddels toe zijn aan de 25e editie. Jaarlijks raken veel kinderen enthousiast over de sport en besluiten zij lid te worden van LHV.

Dit jaar begint het toernooi om 13:00 uur in sportcentrum Buiningpark, waar iedereen welkom is om de teams aan te moedigen. De finales zullen vanaf 17:00 uur gespeeld worden, waarna een feestelijke prijsuitreiking plaats vindt. Spelers die na het toernooi verder kennis willen maken met handbal en LHV kunnen twee maanden gratis meetrainen.

De schoolhandbalcommissie LHV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *