Beachveld Leusden – Reserveren

Het is zo ver! Het Beachveld is na aanleg in april 2021 door handballers en volleyballers al volop gebruikt. Nu is het ook voor andere partijen mogelijk om via deze pagina een reservering te doen. Er zijn twee beachvelden.

Op woensdag is het de vaste LHV Beach Handball avond, en op vrijdag de vaste Afas-Leos Beach Volleybal avond. Op andere avonden en in het weekend zijn de velden door anderen te gebruiken. In verband met gebruik en opbouw van materialen gelden daarbij de volgende voorkeuren:

  • maandagavond: voorkeur voor beach volleybal
  • dinsdagavond: voorkeur voor beach handball (en eventueel voetbal)

Overdag is er beperkte mogelijkheid: SNO gebruikt de accommodatie inclusief velden. In overleg kan er iets afgesproken worden.

Op zaterdag en zondag is er veel mogelijk!

Kijk in het schema naar de gewenste dag en check of de gewenste tijd nog beschikbaar is. Het reserveren gaat per hele of halve uren en kan van 09:00 – 10:00 tot 21:00 – 22:00. Ter bevestiging van ontvangst van de aanvraag volgt een email naar het aangegeven adres.
Wekelijks wordt de planning voor de komende week bekend gemaakt. Aanvragen worden op vrijdag behandeld. Uiterlijk zondag volgt de bevestiging of de annulering van de reservering.

De standaard kosten voor het gebruik van het veld bedragen 10 euro per uur.  Voor het gebruik gelden de huisregels.

Wil je als individu een keer vrijblijvend komen meedoen op het beachveld met LHV (handbal) of AFAS-LEOS (volleybal), stuur dan een e-mail naar LHV of AFAS-LEOS.

Reserveringen in een bepaalde week (ma-zo) dienen voor donderdagavond 23:59 van de week ervoor ingediend te worden. Deze zullen uiterlijk zondagavond 23:59 beantwoord worden.

Voor meer informatie, of reserveringen buiten de gestelde tijden of voor herhalende afspraken: mail het verzoek naar Beach@lhvleusden.nl.