Ben of ken jij iemand die na al die jaren weer eens wil handballen of heb je nog nooit gehandbald maar lijkt het je leuk om het eens te proberen op een interactieve, gezellige manier? Kom langs op maandagochtend en doe mee met Walking Handball! 

Vanaf 6 november organiseert LHV elke maandag Walking Handball. De naam zegt het al, bij Walking Handball is het niet de bedoeling om te rennen en te springen. Dit maakt het uitermate geschikt voor iedereen die dit niet meer zo goed kan of simpelweg niet meer wil. Zo kan je toch blijven handballen! Walking Handball wordt gespeeld op een kleiner veld en met een kleiner bal. Daarnaast speel je Walking Handbaal in een 4 tegen 4 vorm. Voor meer informatie kun je contact opnemen met To Schoenmakers 0651881858 of to.schoenmakers@lhvleusden.nl Je kunt de activiteit ook vinden op de website van ”Leusden in beweging.nl” en je daar aanmelden! 

Belangrijkste info: 

Onze Old Stars voelen zich fitter, betrokken bij LHV en genieten van de sportieve uitdaging en de sociale contacten. Elke maandag wordt het sportieve gedeelte afgesloten met koffie in de kantine van LHV. 

Start: 6 november 

Dag en tijd: Maandagochtend tussen 10:00 en 11:00 

Kosten: €3,50 per keer (betaling op locatie) 

Koffie: Na afloop 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *