Wil jij aan de slag in de organisatie van het LHV Jeugdkamp?

De Leusder Handbal Vereniging is een gezellige en sportieve vereniging, waar plezier in de handbalsport voorop staat. We bieden aan ongeveer 150 leden verschillende vormen van handbal. LHV heeft samen met Korfbal Club Antilopen een fraai clubgebouw op het Buiningpark. We zijn een club van, voor en door de leden en draaien de club met vrijwilligers. We hechten aan een open communicatie en een veilig sportklimaat.

Na een periode waarin er géén jeugdkamp is georganiseerd is er sinds 2018 wel weer jaarlijks een kamp georganiseerd.

Op deze activiteit komen jeugdleden in grote getalen af. Het levert prachtige en blijvende herinneringen op voor onze jeugdleden. De diverse teams komen hierdoor ook meer met elkaar in contact. Kortom: een activiteit die we graag willen blijven aanbieden!

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers om het jeugdkamp te organiseren. Het organiseren van het jeugdkamp is een mooie manier om betrokken te zijn bij een leuke club en zowel contacten met de jeugdleden als met andere vrijwilligers te leggen. Het is een vrijwilligerstaak die niet het hele jaar door tijd vraagt, waarmee je op een vrije manier betrokken kan zijn bij de vereniging.

Traditiegetrouw wordt het kamp aan het einde van het schooljaar (eind juni – begin juli) georganiseerd. We staan open voor andere ideeën voor de invulling en planning.  

Wil jij iets voor LHV betekenen en krijg jij er energie van om samen met onze jeugdleden een fantastisch kampweekend te hebben? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!

Wie ben jij?

Wat ga je doen?

Wat krijg je ervoor terug?

Enthousiast?
Maak je interesse kenbaar via info@lhvleusden.nl tav Jobert Vrijhoef.