Wil jij als contactpersoon materiaal aan de slag in de technische commissie van LHV?

De Leusder Handbal Vereniging is een gezellige en sportieve vereniging, waar plezier in de handbalsport voorop staat. We bieden aan ongeveer 150 leden verschillende vormen van handbal. LHV heeft samen met Korfbal Club Antilopen een fraai clubgebouw op het Buiningpark. We zijn een club van, voor en door de leden en draaien de club met vrijwilligers. We hechten aan een open communicatie en een veilig sportklimaat.

De technische commissie regelt alles rond het handballen bij LHV. Van teamindeling, werven en begeleiden van trainers en stagiaires tot en met het voorzien in teamtassen met al dan niet gesponsorde kleding. Ook het aanschaffen en onderhouden van materiaal om mee te trainen moet geregeld worden.

Wil jij iets voor LHV betekenen en krijg jij er energie van om (technisch) met trainingspullen bezig te zijn, dan is er een mooie rol beschikbaar met verantwoordelijkheid voor materiaal.

Wie ben jij?

Wat ga je doen?

Wat krijg je ervoor terug?

Enthousiast?
Maak je interesse kenbaar via info@lhvleusden.nl tav Klaas Pranger (ad interim materiaalman) of Carin Nijhuis (technische commissie).