Wil jij aan de slag als bestuurder namens LHV?

De Leusder Handbal Vereniging is een gezellige en sportieve vereniging, waar plezier in de handbalsport voorop staat. We bieden aan ongeveer 150 leden verschillende vormen van handbal. LHV heeft samen met Korfbal Club Antilopen een fraai clubgebouw op het Buiningpark. We zijn een club van, voor en door de leden en draaien de club met vrijwilligers. We hechten aan een open communicatie en een veilig sportklimaat.

Het bestuur bestaat uit 5 bestuursleden. We zijn op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid. Als bestuurder ben je onderdeel van een leuke club mensen die samen een enthousiast bestuur vormt. Er zijn korte lijnen met de verschillende commissies. Als algemeen bestuurslid kan jij onder anderen een rol spelen in het onderhouden van deze korte lijnen. In overleg met de andere bestuursleden zijn de bestuurstaken onderling te verdelen.

Draag jij LHV een warm hart toe en wil jij onderdeel zijn van een enthousiast LHV bestuur van een vereniging waar sportiviteit hoog in het vaandel staat? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!

Wil je het bestuur wel ondersteunen, maar zie je een rol in het bestuur (nog) niet zitten? Ook dan komen we graag met je in gesprek.

Wie ben jij?

Wat ga je doen?

Wat krijg je ervoor terug?

Enthousiast?
Maak je interesse kenbaar via info@lhvleusden.nl tav Jobert Vrijhoef.