Wil jij aan de slag in de activiteitencommissie van LHV? Word activiteitenplanner

De Leusder Handbal Vereniging is een gezellige en sportieve vereniging, waar plezier in de handbalsport voorop staat. We bieden aan ongeveer 150 leden verschillende vormen van handbal. LHV heeft samen met Korfbal Club Antilopen een fraai clubgebouw op het Buiningpark. We zijn een club van, voor en door de leden en draaien de club met vrijwilligers. We hechten aan een open communicatie en een veilig sportklimaat.

Om de binding met en tussen leden van LHV te stimuleren organiseren we naast de handbaltrainingen en -wedstrijden ook gezellige activiteiten. Op dit moment zijn er mensen die de activiteiten voor volwassenen organiseren. Ook is er een organisatie voor het familiehandbaltoernooi. Binnen de activiteitencommissie zoeken we mensen die activiteiten voor de jeugd willen organiseren en iemand die de planning van de activiteiten op de seizoenskalender op zich wil nemen. Deze vacaturetekst betreft de rol als planner van de activiteiten.

Wil jij iets voor LHV betekenen, en heb je beperkt tijd beschikbaar? Vind jij het belangrijk dat er gezellige activiteiten worden georganiseerd en kun jij goed plannen? Dan is dit een mooie klus voor jou.

Wie ben jij?

Wat ga je doen?

Wat krijg je ervoor terug?

Enthousiast?
Maak je interesse kenbaar via info@lhvleusden.nl tav Jobert Vrijhoef.