Wil jij aan de slag in de activiteitencommissie van LHV? Organiseer jeugdactiviteiten!

De Leusder Handbal Vereniging is een gezellige en sportieve vereniging, waar plezier in de handbalsport voorop staat. We bieden aan ongeveer 150 leden verschillende vormen van handbal. LHV heeft samen met Korfbal Club Antilopen een fraai clubgebouw op het Buiningpark. We zijn een club van, voor en door de leden en draaien de club met vrijwilligers. We hechten aan een open communicatie en een veilig sportklimaat.

Om de binding met en tussen leden van LHV te stimuleren organiseren we naast de handbaltrainingen en -wedstrijden ook gezellige activiteiten. Op dit moment zijn er mensen die de activiteiten voor volwassenen organiseren. Ook is er een organisatie voor het familiehandbaltoernooi. Binnen de activiteitencommissie zoeken we twee of drie mensen die gezellige activiteiten voor de jeugd willen organiseren en iemand die de planning van de activiteiten op de seizoenskalender op zich wil nemen. Deze vacaturetekst betreft het organiseren van activiteiten voor de jeugd.

Wil jij iets voor LHV betekenen, en vind je het leuk om iets te organiseren voor de jeugd? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou.

Wie ben jij?

Herken jij je in één of meerdere van bovenstaande punten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Wat krijg je ervoor terug?

Enthousiast?
Maak je interesse kenbaar via info@lhvleusden.nl tav Jobert Vrijhoef.