Het nieuwe handbalseizoen staat voor de deur en wij hebben er super veel zin in! Dit weekend starten de eerste wedstrijden en we kunnen niet wachten om iedereen weer op het veld te zien. Heb jij al het wedstrijdschema gezien? Naast dat dit in de HandbalNL app staat, kun je het volledige verenigingsschema ook downloaden in Excel via onze website.

Om dit seizoen nog beter te maken, zijn we op zoek naar jou! Wil jij bijdragen aan de leukste handbalvereniging van Leusden? Check dan snel onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij een verschil kunt maken!

Waar zijn we naar op zoek?

Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Of je nu veel tijd hebt of juist wat minder, we hebben altijd een leuke klus voor je!

Waarom vrijwilliger worden bij LHV?
Bij LHV draait alles om sport, plezier en betrokkenheid. Als vrijwilliger krijg je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, deel uit te maken van een geweldig team en jouw talenten in te zetten voor de club. En dit alles natuurlijk in een super gezellige sfeer!

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over een van onze vacatures? Stuur dan een mailtje naar info@lhvleusden.nl t.a.v. Jobert Vrijhoef.

Bekijk voor alle details onze website of scan de QR-code op de poster. Samen maken we er weer een fantastisch seizoen van!

Laten we er samen een knallend seizoen van maken!