De afgelopen 2 jaar is Danny van Bergen onze penningmeester geweest. Recent heeft hij aangegeven dat komend seizoen zijn laatste seizoen als penningmeester gaat zijn. We zijn erg blij dat Danny nog een seizoen door wil gaan, maar we moeten wel op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Bij LHV bieden we verschillende vormen van handbal aan, plannen we hieromheen activiteiten voor de leden en hebben we een eigen accommodatie waar iedereen elkaar ontmoet. Het dagelijks bestuur draagt zorg voor de continuïteit in de vereniging. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Dan zoeken wij jou!

Als penningmeester beheer jij de financiële middelen in de vereniging, stem je af met de verschillende vrijwilligers en kaderleden en woon je de bestuursvergaderingen bij.

Op de vacaturepagina is bij de vacatureomschrijvingen Penningmeester en Boekhouder meer informatie te vinden.

Enthousiast! Of wil je meer informatie?

Maak je interesse kenbaar via info@lhvleusden.nl tav Jobert Vrijhoef. Wij kijken uit naar het kennismakingsgesprek! Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met Danny van Bergen, de huidige penningmeester via danny.van.bergen@lhvleusden.nl, hij wil graag zijn ervaringen delen.