De werkzaamheden voor de verduurzaming van het clubgebouw gaan komende week van start!

Bij de stukken van de Avond van LHV (via e-mail gedeeld) hebben we al gemeld dat Stichting Clubgebouw Buiningpark, in overleg met de besturen van zowel Antilopen als LHV, heeft besloten om de gasinstallatie te vervangen door een warmtepompsysteem.

Wat wordt er precies gedaan?
De huidige CV installatie in het clubgebouw wordt verwijderd. De beide kantines (Antilopen en LHV) gaan worden verwarmd met een lucht-lucht warmtepompsysteem. Het warm-tapwater voor de kleedkamers wordt verzorgd door een warmtepompsysteem met 2 buffervaten.

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?
De werkzaamheden staan gepland in week 14 en 15, van 2 tot en met 10 april. Het kan altijd gebeuren dat er iets uitloop is. 

Er zijn een paar belangrijke zaken om rekening mee te houden:

Heb je vragen over de verbouwing? Dan kun je deze stellen via info@lhvleusden.nl

Sportieve groet, Bestuur LHV