De afgelopen 6 jaar hebben we, na een periode van afwezigheid, enorm leuke kampen georganiseerd voor onze jeugdleden. In wisselende samenstellingen is, ieder jaar weer, vol enthousiasme het jeugdkamp georganiseerd. De huidige organisatie heeft eind vorig seizoen laten weten dat het na een aantal jaren tijd is om het stokje over te dragen.  

“De organisatie van het LHV jeugdkamp hebben wij altijd met veel plezier gedaan. Zowel de periode vooraf, het bedenken en vormgeven van de activiteiten voor het kamp, als het begeleiden van het kampweekend zelf. Het enthousiasme en plezier van de jeugdleden zorgde ieder jaar weer voor een enorm voldaan gevoel.”

Stijn Jantzen, Marouska Meijer, Jack Schneiders en Jobert Vrijhoef – organisatie 2020 – 2023

Voor komend seizoen zoeken wij dan ook een nieuwe groep vrijwilligers om het kamp te organiseren, want: zonder organisatie > geen kamp!

Zie jij ook het belang van ons jaarlijkse jeugdkamp en lijkt het je ook zo leuk om bij deze activiteit betrokken te zijn samen met een enthousiaste groep andere vrijwilligers? Laat het dan het bestuur weten door een mail te sturen naar info@lhvleusden.nl t.a.v. Jobert Vrijhoef.

We kijken uit naar je bericht!

Meer informatie over deze en andere vacatures zijn terug te vinden op de vacaturepagina.