Vorig weekend was het zover: LHV vierde haar 60 jarig bestaan!

Een mijlpaal van formaat. Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan 😊. De dag stond in het teken van activiteiten voor jong en oud!

Overdag stond de activiteit voor de jeugdleden gepland. Pannenkoeken versieren, broodjes knakworst eten, diverse spellen op het handbalveld en ook nog eens een stormbaan. Na de prijsuitreiking ging iedereen naar huis met een lekkere zak snoep!

’s Avonds was het tijd voor het feest! Wat was het een leuke en gezellige avond. Erg leuk dat ook veel oud-leden erbij aanwezig waren.  De band “The Gents” en Toon van Hal hebben de avond fantastisch van muziek voorzien, waar ook flink op werd gedanst!

We willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid tijdens de jubileumdag en zeker iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Een bijzonder dankwoord gaat uit naar de jubileumcommissie (Maryse van Velthuijsen, Annika Dam, Anja van Bergen en Wil Dake) die alles perfect heeft georganiseerd!