In deze zomer update: kom woensdag 9 augustus helpen onkruid trekken, bereikbaarheid rond bouwdorp (11-21 augustus), meld je aan voor het feest op 2 september en vernieuw je pasfoto in de HandbalNL app.

Onkruid – kom je woensdag a.s. helpen?

Het is groeizaam weer. Daarom is het weer tijd voor de jaarlijkse zomer-onkruidactie. Woensdag 9 augustus gaan we een uurtje onkruid trekken rondom het clubgebouw. Met een paar mensen hulp is het werk zo gedaan. Het is heel fijn als je komt helpen. We starten om 19:45 uur. Er is enig tuingereedschap, maar heb je zelf handig gereedschap: neem dat dan mee.

Bereikbaarheid tijdens Bouwdorp 

In verband met Bouwdorp is de parkeerplaats van vrijdag 11 t/m maandag 21 augustus niet beschikbaar. Op maandag 21 augustus wordt de parkeerplaats waarschijnlijk rond 20 uur vrijgegeven. Kom in die periode op de fiets of parkeer richting zwembad/Roda’46.  

Feest op 2 september! 

Over 4 weken is het zover, op zaterdag 2 september vieren we ons 60-jarig bestaan. Voor de F, E en D- jeugd is er ’s middags een festijn. Om 12:00 uur een lekker hapje eten en daarna allerlei leuke spellen, met mooie prijzen en ook nog een speciale verrassing. Aanmelden is nodig, omdat de activiteiten afhangen van het aantal deelnemers. Dat kan via https://forms.office.com/e/MVHfYPN20u

In de avond is het tijd voor een feest met band in de kantine. Er zijn al flink wat aanmeldingen binnen. Aanmelden kan nog steeds via https://forms.office.com/e/6FmD0MVzN0. De organisatie wil graag weten op hoeveel jeugdleden en volwassenen ze ongeveer kan rekenen: meld je dus aan! Kom die avond voor 20:15 uur om de officiële plichtplegingen mee te maken. Inloop vanaf 19:45 uur. Ken je oud-leden die willen komen, nodig ze uit!

Pasfoto 

Eerder riepen we je op je pasfoto te vernieuwen in de Handbal Nl app, als de foto niet meer actueel is. Dat kan alleen nog in augustus en als je inlogt met het e-mailadres dat wij als 1e emailadres hebben geregistreerd. Lukt het niet en wil je de pasfoto wel vernieuwen, dan kun je de digitale foto ook aan onze ledenadministratie sturen.