In de vorige LHV nieuwsbrief werd voor de week van 7 t/m 12 maart de jaarlijkse Jantje Beton collecte genoemd. We collecteren voor Jantje Beton én voor LHV, want de helft van de opbrengst is voor onze club.

We hebben de wijken Tabaksteeg, ‘t Vliet, Rozendaal (Eurowoningen) en Akkerhoeve, Noordwijk. Ook dit jaar bieden we de mogelijkheid om extra of zelfstandig te collecteren. Woon je in een van deze wijken en wil je samen met iemand anders of zelf collecteren, dan kan dat. Geef je dan op bij Klaas (06-53715328) of Andries (06-49868586)

Nog even ter herinnering de vaste afspraak: 

[Zijn er voldoende collectanten dan nemen we het Vliet ook mee!]

We collecteren van 17:00 tot 19.30, maximaal tot 20:00u.

Donderdag 9 maart eindigen we weer met het geld tellen in onze eigen kantine en eten we samen patat!