Onze secretaris, Astrid Osnabrugge, ziet zich door persoonlijke omstandigheden genoodzaakt om een stapje terug te doen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die haar op wil volgen in het bestuur van LHV. We zoeken iemand die er energie van krijgt om anderen te ondersteunen en zaken geregeld te krijgen. Tot de taken behoren het bijhouden van acties en besluiten van vergaderingen en het administratief en organisatorisch ondersteunen. Wil je het bestuur wel ondersteunen, maar zie je een rol in het bestuur (nog) niet zitten? Ook dan komen we graag met je in gesprek.

De vacaturetekst vind je hier. We komen graag in contact.

Meer vacatures
We hebben meer vacatures. Zo zoeken we al een tijd een nieuwe secretaris voor het bestuur van de stichting die het clubgebouw beheert. Heb je kennis van of affiniteit met gebouwen en duurzaamheid, dan komen we graag in contact. Zie ook de vacaturetekst.

Verder kunnen we nu of in nabije toekomst meer hulp voor de organisatie van LHV gebruiken. Denk aan de financiële boekhouding, de sponsorcommissie, de technische commissie, het fluiten van wedstrijden en de organisatie van activiteiten als het familietoernooi.

Zonder vrijwilligers geen vereniging!