De jeugd van LHV doet elk jaar mee aan de Jantje Beton collecte. Wat is dat ook al weer?

Jantje Beton organiseert één keer per jaar een grote collecte. Samen met duizenden vrijwilligers halen we zoveel mogelijk geld op. Daarvan is de helft voor het LHV jeugdkamp en de andere helft voor de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat meer kinderen meer kunnen spelen.

Natuurlijk doet LHV dit jaar jaar ook weer mee. De huis-aan-collecte is van 5 t/m 11 maart 2023.De online collecte is van 5 februari t/m 31 maart 2023. 

We houden je op de hoogte over de dagen dat we huis-aan-huis gaan collecteren en hoe we de digitale collecte gaan opzetten. Waarschijnlijk gaan we op dinsdag 7 en donderdag 9 maart huis-aan-huis collecteren.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Andries (06-49868586) of Klaas (06-53715328).