De commissie LHV 60 jaar (Annika van Dam, Maryse van Velthuijsen, Anja van Bergen en Wil Dake) is bijeengekomen om, m.b.t. het 60 jarig jubileum van LHV volgend jaar, na te denken hoe we dit willen gaan vieren. 

De datum staat al vast, het wordt zaterdag 2 september 2023 (ipv 9 september)! Dus houdt deze dag vrij. Wij zullen proberen om er een leuke en gezellige dag van te maken. We willen iets voor de “jongere” jeugd organiseren in de middag en een feestavond voor de oudere jeugd, senioren en “oud” leden. Ook willen we aan het einde van de middag een ludieke wedstrijd organiseren voor bijv oud leden. Heb jij een leuk idee hiervoor, laat het ons weten!

We hebben straks veel hulp nodig. Dus als je je nu al aan wilt melden om deze dag te komen helpen doe dit dan bij één van de eerder genoemde commissieleden. Ook als je nog leuke ideeën hebt voor deze dag, schroom dan niet om één van ons aan te schieten.

Sponsoren

We zoeken tevens nog sponsors voor deze dag. Vraag bijv. het bedrijf waar je werkt, de winkel waar je een zaterdag baantje hebt of een rijke oom of tante (of ander familielid 😊) of ze éénmalig een bedrag willen storten en laat het ons weten.

In de loop van volgend jaar zullen jullie meer van ons horen. Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook!