Het beachveld bij LHV ligt er 2 jaar. In 2021 en 2022 hebben we het 2e asfaltveld als beachveld kunnen gebruiken. Met alle Covid-19 omstandigheden (niet spelen, uitgestelde zaal competities) is het gebruik beperkt gebleven. Voor 2023 willen we doorgaan met het aanbieden van beachhandbal. We denken dat het meer en nog beter gebruikt kan worden. We zien ook dat het afschalen van veldhandbal vanuit het NHV en bij LHV stevig doorzet. Op het zand zijn ook nieuwe breedtesport mogelijkheden en wellicht nieuwe gebruikers(groepen).

Ook voet-volleybal is leuk op zand

Permanente velden?

Er zal een keer een permanent veld aangelegd moeten worden. Durven we te dromen over hoe dat er uit moet zien? Wat gaan we daarvoor (extra) ondernemen, welke gebruikers zien we? Wie zijn die nieuwe gebruikers en wat willen ze? Hoe ziet de fysieke inrichting eruit? Wie wordt de beheerder, wat kost het om het veld te mogen gebruiken?
Enkele vragen die we elkaar kunnen stellen. Hopelijk zijn er nog meer te stellen. Allemaal vragen waar we zelf als eerste antwoorden op mogen bedenken.

Kom 6 december meedromen!

Op dinsdag 6 december gaan we samen met volleybalvereniging Afas-Leos in de LHV kantine dromen over Beach 2023+.
Kom je ook mee doen? We starten om 19:45u met thee en / of koffie.

Ken je nog iemand die ook mee wil komen praten, stuur deze uitnodiging door. Deze sessie duurt tot 21:00u.
Vooraf aanmelden wordt gewaardeerd. Dat kan via deze mail-link.