Goed nieuws op het gebied van sponsoring: Auke Jantzen is nieuw lid in de commissie en we hebben het contract met een van onze trouwste sponsoren verlengd: Truckparts B.V. Dank voor je steun Hans! Met de andere sponsoren lopen gesprekken voor verlenging. Affiniteit met het onderhouden van relaties? Help ons mee in de sponsorcommissie!

Zichtbaarheid is belangrijk voor sponsoren. Langs het beachveld, langs het verharde veld, op shirts: er is van alles mogelijk. Vanaf de parkeerplaats proberen we ook zo zichtbaar mogelijk te zijn. Zo hebben we sinds kort de route naar de LHV kantine zichtbaarder gemaakt. Ook (of juist) tijdens de zaalcompetitie willen we dat onze leden en bezoekers via het terras bij ons binnenkomen. Dan is de kantine zichtbaarder en zo hopelijk toegankelijker. De route is via de hoofdingang rechts onder het afdak en niet via de deur van terras naar kantine (i.v.m. kou en zuinig zijn met energie).