Barverantwoordelijken gezocht

Een aantal van jullie heeft vast wel de nieuwspost gezien op Instagram waarbij de zoektocht naar nieuwe Barverantwoordelijken is gestart. Heb je dit bericht op Instagram nog niet gezien, klik dan hier.

“Bardienst draaien is echt leuk”

Inmiddels is het veldseizoen alweer even van start gegaan en hiermee dus ook de openstelling van onze kantine. Het invullen van de bardiensten gaat dit seizoen net even iets anders dan voorgaande seizoenen, de begeleider/verantwoordelijke van het team vult zelf de indeling voor de bardiensten door het team in. Dit geldt ook voor de veld- en straks de zaaldiensten. 

Inmiddels hebben wij van diverse leden en ouders van leden, te horen gekregen dat dit echt wel leuk is om te doen. Het kassasysteem leent zich ervoor, ook als iemand dit nog niet zo vaak heeft gedaan.  

Uitbreiding assortiment

Tijdens het familiehandbaltoernooi hebben we geprobeerd om Capri Sun Multifruit te verkopen, dit bleek goed te bevallen onder jullie. Vandaar dat naast de appelsap, Fristi en Chocomel dit assortiment wordt uitgebreid met Capri Sun. Voor de wat oudere leden onder ons, is het bierassortiment uitgebreid en is tijdelijk Duvel op fles te verkrijgen. 

Heb je andere ideeën om ons assortiment voor jou nog aantrekkelijker te maken, laat het weten en stuur een e-mail naar kantine@lhvleusden.nl

Prijsverhoging assortiment

Vooralsnog hebben wij ons assortiment dranken en food nog gunstig kunnen inkopen en in onze kantine verkocht. Onze leverancier heeft echter laten weten dat er in oktober prijsverhogingen komen die ook betrekking zullen hebben op ons assortiment. Er bestaat dus een kans dat er een prijsverhoging aankomt. Wij vragen hiervoor jullie begrip.