Afgelopen weekend zijn 33 jeugdleden van LHV op handbalkamp geweest in Den Treek in Leusden op het kampeerterrein van de YMCA. Met fantastisch kamp weer, een leuke groep jeugdleden en mede met dank aan de begeleiders is het een geslaagd weekend geworden.

Hieronder volgt per dag een dagverslag!

Kamp dag 1

Vandaag begon weer als een mooie dag met een lekker zonnetje.

De ouders helpen met de bedden en sommige komen zelf op de fiets. Nog even kletsen en daarna met een kus en een knuffel verlaten de ouders het kamp. Iedereen is vol energie begonnen met voetballen, volleybal, badminton en frisbeeën. Dit jaar staat het kamp in het teken van Safari, dus toen het eerste fluitsignaal klonk maakte iedereen zich klaar voor het eerste spel. “Vogel safari”.

De kinderen moesten door middel van een app vogelgeluiden zoeken en foto’s maken. De app gaf dan aan welke vogel dit kon zijn. Natuurlijk hebben we het zelf ook even geprobeerd met onze beste vogel imitatie maar helaas, hij wist het zeker. Wij waren mensen, jammer.. (ook alle teams hadden dit geprobeerd stiekem haha)

Eenmaal terug op het kamp waren er heel veel verschillende vogels gespot en is er veel gelachen onderweg. ‘S avonds is er nog lekker in de speeltuin gespeeld en nu komt er voorral veel lawaai uit de tenten!

Ik zeg slaaplekker!

Kamp dag 2

Vannacht was het om 3 uur stil op het kamp en was het gesnurk uit de begeleiders tent te horen. We begonnen vandaag na het ontbijt met levend safari stratego. Allebei de teams hadden hun vlaggen goed verstopt en over en weer werd er onwijs veel getikt. Het was even wennen wat de dieren rangen waren in dit nieuwe spel maar al snel was iedereen goed fanatiek!

Bij terug komst is er weer lekker veel gespeeld en geklauterd in de rekken. Na een lekkere lunch met knakworstjes zijn we naar het winkelcentrum de hamershof gegaan om vossen te zoeken. De vossen waren allemaal in stijl van het kamp thema. Zo hadden we een vogelspotter, een kat, een safari diva, een ranger en zelfs vossen die in de winkels verstopt zaten. De kinderen vonden het super leuk! Ook kregen ze bij de vossen raadsels die ze op moesten lossen. Sommige vossen hadden drinken, chipjes en een hele speciale vos had ijsjes gesponsord door Boni Supermarkt Leusden. Echt lekker verwend dus!

Na het avondeten begonnen we met de bonte avond, hier was ‘s middags al hard voor geoefend! Er waren heel veel goede en gevarieerde acts! Moppen, toneelstukken, zingen, dansen, minute to win it en quizzen. Niks was te gek voor deze toppers. Uiteindelijk had de jury het erg moeilijk maar was het voor ons duidelijk…. Pepijn en Lasse hadden zo’n geweldige Michael Jackson imitatie, daar kon niemand omheen!

Kort om, weer een top dag dus!

Kamp dag 3

We begonnen de dag weer met een ontbijtje, dit keer zaten er heerlijke croissantjes bij. Nadat iedereen uitgegeten was is er weer lekker gespeeld en sommigen waren al begonnen met de tent schoon te maken en op te ruimen. Rond 11 uur was het dan ook tijd voor het aller laatste spel. Ultimate frisbee! Na dit spel hebben ze nog lekker geravot in het zand en was iedereen goed moe. We zijn weer lekker naar het kamp gelopen, geluncht en daar waren de eerste ouders alweer.

Bedankt allemaal voor dit geweldige leuke weekend. Wij hebben in ieder geval heel erg genoten, hopelijk jullie ook!