Op zondag 15 mei komt Jose Freriks van het NHV naar Leusden voor een middag met beach handball workshops. We starten om 13:00 uur met uitleg voor trainers, coaches en scheidsrechters. Daarna gaat om 14:45 uur de jeugd (D t/m B) aan de slag en om 15:45 uur is het de beurt aan de heren. Zij krijgen een demo-training en sluiten af met wedstrijdjes. We sluiten af met samen eten.

Voor deze speciale beachdag met medewerking van het NHV nodigen we een aantal teams uit om beach handball opnieuw te spelen of voor het eerst te komen proberen. Voor andere teams zal na 15 mei ook ruimte zijn om te handballen op zand en in de zon.

Publiek is welkom om de sfeer van beach handball te komen proeven. Het zand betreed je op blote voeten (of sokken).

We sluiten af met samen eten: de LHV kookploeg gaat weer aan de slag! Wie daaraan tegen betaling van een klein bedrag mee wil doen kan zich opgeven bij Klaas Pranger, uiterlijk vrijdag 13 mei.