We gaan weer starten met beachsporten. Vrijwilligers van volleybalvereniging Afas-LEOS en handbalvereniging LHV hebben de doeken van de velden gehaald, zijn begonnen met onkruid weghalen en gaan eind april met hulp van Van Schoonhoven Infra BV drainagebuizen aanleggen in het zand onder de twee speelvelden. Wil jij op vrijdag 29 of zaterdag 30 april een dagdeel helpen bij het leggen van de drainagebuizen? Vooral op zaterdagmiddag 30 kunnen we nog wat hulp gebruiken. Geef je dan op bij Klaas Pranger.

Drone opname van beachhandbal wedstrijd bij de jeugd in 2021

De zaalcompetities volleybal en handbal lopen vanwege het uitstel door Covid-19 nog door tot in mei (en voor Yourlease/Eemland 1 zelfs tot in juni). Maar daarna kunnen we fijn buiten sporten. Vanwege de verlengde zaalcompetitie heeft LHV haar teams niet opgegeven voor de veldcompetitie (met uitzondering van het combiteam heren C met AutoSmeeing/BDC). In plaats daarvan bieden we enkele losse wedstrijden/activiteiten aan. Beach handbal hoort daar ook bij. Met de planning van de activiteiten zijn we nog bezig. Daarover snel meer!

Er is naast Afas-LEOS en LHV plek voor andere verenigingen of sporten. Handbalclubs Celeritas en Voice hebben zich daarvoor al gemeld. Meer informatie over gebruik door derden vind je hier.