Om de 3e plaats werden strafworpen genomen na een gelijke stand in de wedstrijd.

Op 2 maart organiseerde LHV een schoolhandbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van de Leusdense basisscholen. Normaal gesproken is het toernooi de hele dag en vanaf groep 3. Corona maakte de voorbereiding en uitvoering onzeker en eigenlijk had de vereniging besloten om net als vorig jaar geen toernooi te organiseren. Jeugdleden die zelf in groep 8 zitten vroegen er toch om. Dit was immers hun laatste kans op de eervolle titel.

Dus werd er op het laatste moment toch een organisatie op poten gezet en streden de scholen vandaag om de winst. Het ging er fanatiek aan toe. Kla4 bleek in de finale te sterk voor ‘t Ronde. Kompas wist beslag te leggen op de 3e plaats.

Dank aan alle vrijwilligers, teams en supporters die het toernooi mogelijk maakten.