Ook dit jaar is er van 7 t/m 12 maart de jaarlijkse Jantje Betoncollecte. Natuurlijk: LHV doet ook weer mee. We collecteren voor Jantje en ook voor LHV: de helft van de opbrengst is voor onze eigen club! 

Collecteren met de jeugd

De jeugdleden collecteren weer samen: op dinsdagavond 8 maart in de Tabakssteeg de C- en E-jeugd, op donderdagavond 10 maart in de Eurowoningen met de D-Jeugd. 

We collecteren beide dagen van 17:00 tot 19.00 en verzamelen vanaf 15:45u. Dinsdag verzamelen we bij De Hank 91. Donderdag verzamelen we op de hoek Torenakkerweg / Asschatterweg, nabij ’t Hamersveld.

Natuurlijk wil je ook meelopen om te helpen voor een zo groot mogelijke opbrengst. Dus hou de avond vrij waarop je team gaat collecteren en doe mee! Geef je zo snel mogelijk op: klaaspranger@me.com.

Dit jaar zijn er Covid-19 beperkingen voor begeleiding. LHV zorgt voor 2 begeleiders per locatie, ouders mogen dit jaar niet mee lopen.

Digitale collectebus

Voor de A- en B-jeugd en senior leden van LHV doen we een oproep om de LHV digitale collectebus te verspreiden binnen je eigen bubbel. Je kunt de link naar de LHV pagina delen, daar staat al een digitale bus klaar! Of gebruik de QR code. Je krijgt op het LHV bekende mobiele nummer daarover nog een app-je.

De organisatie van de Jante Beton collecte is in handen van Andries Potter en Klaas Pranger.