We zijn een week verder en de regels t.a.v. corona zijn alweer veranderd. Vanaf 14 november mag er bij wedstrijden en trainingen geen publiek meer aanwezig zijn, het horecagedeelte van de kantine moet om 20:00 uur dicht en in de kantine moet iedereen een zitplaats innemen. Dit geldt voorlopig t/m 4 december, maar we houden er rekening mee dat het langer kan gaan gelden.

Wedstrijddagen voor 20:00 uur

Op zondagen overdag houden we de kantine open zoals gepland. De bardiensten blijven gelden en mensen kunnen een hapje of drankje bestellen. De route blijft ongewijzigd: de coronacheck vindt plaats aan de zijdeur van de kantine. Spelers, coaches, teambegeleiders, scheidsrechters en mensen die zijn ingedeeld als tijd- of zaaldienst mogen door naar de sporthal. Alle andere mensen, zoals de chauffeurs van jeugdleden, moeten in de kantine blijven. Ouders van jonge jeugdspelers kunnen helpen bij het omkleden, maar dienen daarna terug te keren naar de kantine. 

Wedstrijddagen na 20:00 uur

De sportkantine is gesloten. De toegang tot de sporthal is via de normale sporthaldeur. De coronacheck van de spelers vindt plaats bij de sportzaal door de op dat moment ingedeelde barverantwoordelijken. De andere bardiensten vervallen. 

Trainingsavonden

Er kan geen publiek meer aanwezig zijn bij trainingen. In afstemming met gymvereniging Impala en korfbalclub Antilopen wordt de regel dat ouders buiten blijven. Waar nodig wordt de jongere jeugd aan de sporthaldeur opgehaald door de trainers en daar ook weer afgezet. 

Tenslotte

Laten we er met elkaar aan werken dat de sport door kan. We moeten weer wennen aan de nieuwe regels en blijven aandacht houden voor de basisregels. Zo proberen we met elkaar de besmettingen onder controle te houden.