Het beachveld was oorspronkelijk aangelegd voor de duur van een seizoen om het beachsporten uit te proberen. Door corona konden er geen toernooien georganiseerd worden en zijn er weinig activiteiten voor niet-leden gehouden.  Daarom gaan volleybalvereniging AFAS-LEOS en handbalvereniging LHV het veld nog een seizoen zo gebruiken.

Drone opname van beach handball op het veld

We hebben een plan gemaakt voor enkele verbeteringen aan het veld en zijn momenteel bezig met de financiering daarvan. Er zijn in Leusden fondsen en sponsoren die ons daarbij kunnen helpen. Ben of ken jij een bedrijf dat ons door middel van een sponsordoek langs het beachveld wil helpen? Neem contact met ons op.

Onderdeel van het plan is het afschermen van het veld met steigerdoek gedurende de winter. Dat gaat onkruid tegen. Binnenkort gaan we daarmee aan de slag. In het voorjaar zullen we ook weer een beroep doen op leden en anderen om te helpen met het klaarmaken van het veld. NL Doet valt in 2022 op 11 en 12 maart. Een mooi moment om ermee bezig te zijn.