Dit jaar hebben we voor het eerst in de clubhistorie twee actieve leden die 40 jaar lid zijn van LHV. Ieder jaar zetten wij de mensen die 15 of 25 jaar lid zijn van LHV in het zonnetje en moedigen hen aan voor de volgende mijlpaal te gaan. Maar de 40 hebben we niet eerder gevierd. Die eer is aan Frederike van Garderen (dames midweek) en Arjan Schneiders (trainer/coach Eemland-combinatie). 

Op zaterdag 9 oktober werd Arjan in het zonnetje gezet vlak voor de thuiswedstrijd van Yourlease-Eemland. Voorzitter Marita Voogt verraste hem met een bedrukt T-shirt als blijvende herinnering.

Diezelfde avond kreeg Klaas Pranger de parkerpen met inscriptie die hoort bij het 25-jarig jubileum. Binnenkort zal ook het jubileum van Frederike worden gevierd en krijgen de 15-jarig-jubilarissen Annika Dam en Steven Rothuizen hun welverdiende button-kaart.