Vanaf 25 september zijn er aanpassingen in de coronaregels die voor veranderingen bij LHV gaan zorgen. Ten eerste geldt de 1,5 meter afstand regel niet meer. Daarmee vervallen ook de verplichte looproutes en zitplaatsen voor publiek. Het kan dat mensen zelf nog wel afstand willen blijven houden tot anderen, of geen handen willen schudden. Ga daar goed mee om.  

In de sportkantine, als de bar open is voor drankjes en hapjes, mogen we alleen binnen zitten als we om ID en Corona-toegangsbewijs vragen. Het bestuur van LHV vindt dat we niemand kunnen vragen om die taak op zich te nemen. Daarom hebben we besloten om vanaf 25 september alleen het terras te gebruiken wanneer de bar geopend is. Bestellingen halen mag wel gewoon in de kantine. Ook kunnen bezoekers via het terras en gang van de toiletten gebruik maken. 

Omdat het buiten kouder wordt, geven we de tip om een extra jas of trui mee te nemen. We proberen ook aan enkele heaters te komen. Heb jij er een te leen, dan horen we dat graag. Gasverbruik van de heaters kunnen we vergoeden.  

De basisregels blijven van kracht: was vaak je handen, hoest en nies in je elleboog en blijf thuis en laat je testen bij klachten.

Met de start van het zaalseizoen voor de deur (die  voor Eemland 1 al begonnen is) en nog enkele veldwedstrijden, hopen we jullie weer te zien op de club.