Om de niet gespeelde veldcompetitie enigszins te compenseren, speelden onze jeugdteams zondag 12 juli onderlinge wedstrijdjes. Het was lekker weer en ouders konden komen kijken met inachtneming van de coronaregels.

Terras

Ook het terras was geopend. De dag ervoor hebben enkele leden een grote tent geplaatst. Eronder was het goed toeven. Soms werden er nog aanwijzingen over 1,5 meter afstand of het verplicht zitten op het terras gegeven, maar het verliep allemaal prima.

Aan het eind van de middag kwamen ook de heren van de beide combinatieteams met BDC uit Soest (Handbal Eemland) bij elkaar op het terras voor een teambuildingsactiviteit met een hapje en een drankje. Wat fijn dat dit soort dagen weer mogelijk zijn!

Zomerperiode

We gaan nu de vakantieperiode in. We bieden nog steeds trainingen aan als daar voldoende belangstelling voor is. Voor meer informatie hierover kun je bij je trainer of To Schoenmakers terecht.