Vanaf 1 juni hoeven de jeugdspelers tot en met 18 jaar tijdens de training geen 1,5m afstand meer tot elkaar te houden. Let op: wel tot de trainer!

Zo gaan we stapje voor stapje steeds meer naar het handbalspel dat we zo graag willen spelen. Blijf denken aan de overige richtlijnen, zoals handen wassen en ontsmetten. Bedenk ook dat zodra de training is afgelopen en de jeugd huiswaarts keert, zij die niet tot een huishouden behoren wel weer 1,5m afstand dienen te houden.

Sportkantines

De overheid heeft ook aangekondigd dat – als de situatie het dan toestaat – sportkantines waarschijnlijk vanaf 1 juli weer open mogen. De kantinecommissie denkt na over hoe dat kan in combinatie met 1,5m afstand.

Over de kantine gesproken: door het raam heb je wellicht al kunnen zien dat de kantine is geschilderd in een prachtig gele kleur. De werkgroep inrichting kantine is daar net voor de coronamaatregelen druk mee bezig geweest. Ook is er nieuwe keukenapparatuur gekomen en is de verbindingshal naar de sporthal opgefleurd met foto’s uit de oude (en nieuwe) doos. Hopelijk kunnen we er binnenkort van genieten. Er zijn plannen voor een verdere herinrichting van de kantine, daarover later meer.