Sinds vorige week zijn ook de trainingen voor de senioren weer gestart. De beide teams die volgend jaar onder de vlag van Eemland (combinatie LHV/BDC) aan de competitie gaan deelnemen, hebben hun eerste kennismakingstraining achter de rug. Op een warme Hemelvaartsdag werd wat aan de conditie gewerkt op het voetbalveld en was er wat handbalcontact op het verharde veld. Met 21 man trainen op 1,5 meter is een hele uitdaging! Zolang de corona maatregelen van kracht zijn, wordt er op maandag in Soest getraind en op donderdag in Leusden. 

Ook heren 2, de midweek dames en enkele trimhandballers hebben woensdag sinds lange tijd weer getraind. Aan de vrolijke gezichten op de foto te zien, worden de pijnlijke gewrichten en de spierpijn door het verharde veld nog niet gevoeld en is het vooral genieten van het weer samen kunnen sporten.

Het meest actuele trainingsrooster vind je hier.