De eerste jeugdtrainingen zijn gehouden, volgens het nieuwe trainingsrooster. Ontzettend fijn dat een deel van onze leden weer samen kan sporten. Het is hier en daar nog best wennen, maar als we goed op elkaar letten en elkaar ook helpen gaat dat zeker goed komen. We hanteren het Protocol Handbal Breedtesport van het NHV. Er is nu al een wijziging voor de jeugd 13-18 jaar: zij mogen wel de bal overspelen, en de keeper hoeft geen handschoenen te dragen, maar zij moeten hun handen en de ballen voorafgaand aan de training desinfecteren. Voor materiaal wordt gezorgd.

Er zijn ook aparte posters voor ouders en trainers.

Let op de buren

Ook de binnensportverenigingen komen buiten sporten, soms bij ons op het sportpark. Zo wordt er op het terrein voor de handbalvelden gebasketbald door de Green Giants. Ook korfballers van Antilopen en leden van Gymnastiekvereniging Impala kunnen we tegenkomen. En vanaf 11 mei gaat de buitenschoolse opvang van SNO in de kantine weer starten. We hebben met elkaar een route afgesproken en houden contact met elkaar om dingen waar nodig aan te passen. Volg altijd de aanwijzingen van de trainers op.

Zelf meer sporten?

Voor jeugd van 8 t/m 18 jaar die naast de handbaltraining nog meer willen sporten: er zijn mogelijkheden om via LeusdenFit op de velden bij Roda’46 te sporten. Dat gebeurt onder begeleiding van de buurtsportcoaches en vrijwilligers. Je kunt je alleen aanmelden of in een groepje. Spelregels en aanmelden via de website van LeusdenFit.