De situatie zonder handbal duurt voort. Een rare en moeilijke tijd. De Technische Commissie is bezig met de teams voor volgend jaar. In de hoop dat we vanaf september weer aan de gang kunnen met onze trainingen en wedstrijden. Maar niets is zeker.

Het bestuur kijkt ook naar de financiële situatie en overlegt met gemeente, bond, andere sportclubs, huurders en binnenkort ook met de leden over hoe we er financieel uitkomen. Het is nu mogelijk om een rechtmatige Algemene Ledenvergadering (ALV) via een online-meeting te houden. We denken erover om op die manier een ALV te gaan houden voor het eind van het seizoen. Hoe om te gaan met de contributie zal dan een van de onderwerpen zijn.

De plantenbakken staan er mooi bij, er kunnen helaas maar weinig mensen van genieten nu.

21 april horen van we van het kabinet hoe de maatregelen verder zullen gaan. Er wordt gesproken over de 1,5m maatschappij. Wat betekent dat voor handbal? Zouden we nieuwe spelvormen kunnen bedenken om weer wat bal- en teamgevoel te krijgen voordat we weer zoals vanouds kunnen trainen en spelen? En wat betekent het voor de kantine?

Vragen genoeg, met elkaar komen we er vast en zeker uit! Als je hier ideeën over hebt, deel ze!