De maatregelen gaan verder. Sportaccommodaties zijn gesloten tot en met 6 april. Dat betekent dat ook de eerste veldcompetitiewedstrijden zijn afgelast en we geen clubactiviteiten hebben tot en met 6 april.

De maatregelen hebben gevolgen voor het beachveld. We hebben de levering van het zand tot nader order uitgesteld. De boarding is al wel geplaatst met hulp van veel vrijwilligers, waarvoor dank. Meer informatie over beach handball en het beachveld vind je onder het menu Beach.

De boarding is klaar, maar het zand komt voorlopig helaas niet.

Wanneer de maatregelen langere tijd gaan aanhouden, heeft dat verdergaande gevolgen voor de club. Naast dat het ontzettend jammer is dat we niet kunnen handballen en elkaar niet kunnen ontmoeten, heeft het ook gevolgen voor de inkomsten en uitgaven. Het bestuur houdt de komende tijd een vinger aan de pols.