Wedstrijd informatie

wedstrijdschema 1e helft zaal 2021 2022

1e helft zaal 2021 2022 versie 1

1e helft zaal 2021 2022.versie1

Op het wedstrijdschema vind je informatie over waar je moet spelen wanneer je moet spelen en hoe laat.

Daarnaast kan je op het schema zien of je velddienst / zaaldienst hebt of moet tijdwaarnemen tijdens thuiswedstrijden. Meer info over veld/zaaldienst en tijdwaarnemen kun je bekijken via de onderstaande links.
Voor alle informatie rondom de wedstrijden hebben we de belangrijkste punten bij elkaar gezet.

Algemeen

HandbalNL app Voor de laatste standen, uitslagen  en meer informatie over handbalverenigingen: gebruik de HandbalNL app (inlog met je emailadres zoals in de LHV ledenlijst).

Wat als tegenstanders zich bij ons afmelden? Wij krijgen met enige regelmaat van verenigingen de vraag of wij een fictieve uitslag willen invullen op wedstrijden waarvoor zij geen team op de been kunnen krijgen. Hoewel dit met overmacht te maken kan hebben, willen wij als bestuur van LHV één lijn trekken.

Wij vullen geen fictieve uitslagen in. We houden ons aan de regels die we met elkaar in de bondsvergadering hebben afgesproken. De wedstrijd wordt niet gespeeld, iedere uitslag die we zelf verzinnen kan invloed hebben op de competitie.

Ons team wil de wedstrijd graag spelen, wij moeten hen teleurstellen. Bovendien hebben wij bij zaalwedstrijden de zaal gehuurd en betaald. Door fictieve uitslagen in te vullen, denken wij dat teams gemakkelijker gaan afzeggen.