Checklist
Door bardienst en barverantwoordelijken.
- Ruim regelmatig lege kopjes en glazen op van de tafels en het terras.
- Vraag aan de mensen of ze drank mee naar buiten willen nemen, zo ja, dan doe je het in een papieren beker.
- Een krat met lege flesjes vol? Pak de sleutel in het voorraadhok (deze hangt naast de buitendeur) Zet het krat in het statiegeldhok. (Ga bij het vooraadhok naar buiten en open de deur rechts)
- Zet de flesjes gesorteerd weg in de juiste kratten. Flesjes zonder statiegeld (bijv. Mirakelbier) kunnen in het krat voor de glasbak (in het statiegeldhok).
Plastic statiegeldflesjes en blikjes kunnen in de kantine in de statiegeldbak, ander plastic gaat in de plastic prullenbak. - Vul de koelkast regelmatig aan. Zorg dat je nieuwe flesjes achteraan in de koelkast zet.
- Als er iets over de datum is, boekt de barverantwoordelijke dit af via derving.
- Zie bijlage 4: Handleiding Kassa. Je gooit het product weg.
- Maak regelmatig de bar en de tafels schoon
- Haal regelmatig kopjes en glazen op, was de kopjes tussentijds af
- Scheidsrechter(s): geef hem/haar/hen een drankje en noteer dit in de kassa. Zie bijlage 4: Handleiding Kassa
- Maak eventueel de scheidsrechter kleedkamers open. Dat zijn de kleedkamers tegenover de toiletten in de gang. De sleutel hangt aan de binnenkant van het keukenkastje bij de kluis. Dit geldt alleen tijdens veld seizoen: voor de zaal hebben we geen sleutel achter de bar.
- Wijs bezoekende teams de weg.
- Bij een veldwedstrijd geeft de velddienst aan of er drinken nodig is en haalt dit vervolgens op; voor de jeugd wordt limonade geserveerd en voor de senioren thee, beide in plastic bekers.
- Als er van een bepaald product bijna iets op is, stuurt de barverantwoordelijke een bericht in de KBT-app.
- Tijdens het veldseizoen controleer je, zodra het laatste team klaar is in de kleedkamer, of alles schoon is en sluit je de kleedkamer direct af.