Sponsoring

Inleiding

LHV heeft als doelstelling de directe handbalkosten te kunnen dekken met de contributieopbrengsten. Om extra faciliteiten te kunnen bieden aan al onze leden, heeft LHV sponsors nodig.

Als u deze vereniging een warm hart toedraagt en uw steentje bij wilt dragen, dan biedt LHV hiervoor mogelijkheden in vele soorten en maten. En hiermee kunt u natuurlijk meteen de naamsbekendheid van uw bedrijf (in de regio Utrecht én Noord Holland ) vergroten en het brede handbalpubliek bereiken!

Lijkt dit u iets, kijk dan de volgende lijst eens door met een paar voorbeelden van mogelijkheden die LHV biedt. Mocht u een idee hebben dat hier niet benoemd wordt, dan kan daarover vanzelfsprekend gesproken worden.

Sponsor voorbeelden

Advertentie in de Nieuwsbrief van LHV
Vanaf €25,- per jaar plaatsen wij uw link in de nieuwsbrief en ook op de LHV-site.

Donateur >= 25 of Club van 50
Als u de vereniging een warm hart toedraagt, en wilt bijdragen aan de vereniging, is donateur of lid worden van de “Club van 50” een leuk idee. Voor een bijdrage van minstens €25,- per jaar bent u donateur van LHV. U ontvangt dan de LHV Nieuwsbrief. Voor (minstens) €50,- per jaar hoort u bij de “Club van 50” en komt uw naambordje in het “Doel” in de kantine te hangen.

Team / Kleding (sub)sponsor
Als team (sub)sponsor plaatsen wij de naam of het logo van uw bedrijf op de kleding van het team dat u sponsort. Uiteraard kunt u ook meerdere teams sponsoren. Over deze vorm van sponsoring gaan wij graag nader met u in gesprek. Samen met een andere sponsor 1 team sponsoren is ook mogelijk, dan wordt van het shirt ook de achterzijde bedrukt.

Activiteit Sponsor
Elk jaar organiseert LHV verschillende activiteiten. Deze bieden u de mogelijkheid om, door middel van sponsoring, uw bedrijf een dagje extra in de schijnwerpers te zetten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi, de vrijwilligersavond of het LHV-familietoernooi.

Sponsorpakketten

1 Advertentie in de Nieuwsbrief vanaf €25/jaar voor een link, voor €50/jaar met logo en voor €100/jaar met 1 regel tekst. Er wordt altijd ook een link op de LHV-site geplaatst.

2 Donateur Voor personen vanaf €25/jaar, voor bedrijven vanaf €50/jaar. Met Nieuwsbrief.

3 Team/Kleding sponsor Startend bij €250 tot €1.000,=/jaar + kledingaanschaf en bedrukking. Jaarbedragen afhankelijk van het team en het niveau waarop dat team speelt. Een link op de start pagina van de LHV-site hoort hierbij.

4 Club van 50, voor personen en voor bedrijven Een bijdrage van minstens €50,- per jaar.
Met naambordje in het doel in de kantine.

5 Bord sponsor (langs het veld buiten): voor een bord van h x b van 80 x 150 cm een bedrag voor € 100/jaar + kosten van het bord (vanaf €75 eenmalig).

6 Kantine sponsor. Goud, Zilver of Brons. Bij een bijdrage van €250 of meer: Goud . Van €175-250: zilver. Bij €100-175 een bronzen vermelding. Bij €50-100 een naamsvermelding in de kantine op het object. Voor personen geldt een naamsvermelding vanaf €25.

7 Clubsponsor. Al ruim 40 jaar heeft LHV deze naam, er kan met u gesproken worden over het toevoegen van uw bedrijfsnaam. Dit is vanzelfsprekend maatwerk waarover we graag met u verder spreken.


Contact

Wanneer u interesse heeft in een vorm van sponsoring, dan zouden wij graag met u in contact komen. We willen u graag en natuurlijk geheel vrijblijvend, verder informeren over de mogelijkheden en met u bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Als u ons een e-mail stuurt, nemen we z.s.m. contact met u op.