Wil jij aan de slag als bestuurder LHV?

De Leusder Handbal Vereniging is een gezellige en sportieve vereniging, waar plezier in de handbalsport voorop staat. We bieden aan ongeveer 150 leden verschillende vormen van handbal. LHV heeft samen met Korfbal Club Antilopen een fraai clubgebouw op het Buiningpark. We zijn een club van, voor en door de leden en draaien de club met vrijwilligers. We hechten aan een open communicatie en een veilig sportklimaat.  

Het bestuur bestaat uit 5 bestuursleden. We zijn op zoek naar een nieuwe secretaris. Als secretaris ben je onderdeel van een leuke club mensen die samen een enthousiast bestuur vormen. Er zijn korte lijnen met de verschillende commissies.  

Wil jij iets voor LHV betekenen en krijg jij er energie van om anderen te ondersteunen en zaken geregeld te krijgen? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!  

Wil je het bestuur wel ondersteunen, maar zie je een rol in het bestuur (nog) niet zitten? Ook dan komen we graag met je in gesprek.  

Wie ben jij? 

Wat ga je doen? 

Wat krijg je ervoor terug?
Je krijgt de kans om nieuwe leuke contacten te maken binnen en buiten de vereniging. 
Je kunt ervaring opdoen in een bestuursfunctie: goed voor je CV.
Je krijgt waardering en gezelligheid, binnen het bestuur maar bijvoorbeeld ook tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond van LHV

Enthousiast?
Maak je interesse kenbaar via info@lhvleusden.nl tav Marita Voogt.