De maatregelen zijn flink versoepeld. Senioren mogen wedstrijden spelen, er mag weer publiek bij trainingen en wedstrijden aanwezig zijn en de kantine mag weer open op de normale openingstijden. Tegelijk is de zomer begonnen en zullen er minder activiteiten zijn.

De basisregels blijven gelden: houd 1,5 meter afstand (behalve tijdens het handballen zelf), laat je testen en blijf thuis bij klachten en was vaak je handen. Kijk voor meer specifieke informatie zoals over trainingen, wedstrijden en de kantine op de corona-pagina.

Activiteiten in de zomer

Zolang er voldoende animo is en trainers beschikbaar zijn, kan er in de zomer getraind worden of wedstrijdjes gespeeld worden op het verharde veld en op het zand. Dit wordt binnen de teams verder afgestemd.

Daarnaast staat er nog een clinic beach handbal op het programma op zondag 11 juli. Ook jeugd van andere clubs kan daaraan meedoen. Tot nu toe zijn er nog niet voldoende aanmeldingen, dus geef je snel op bij To.

Dit jaar is er helaas net als in 2020 geen familietoernooi om het seizoen af te slaan. Wel wordt er voor de vrijwilligers nog een bedankavond georganiseerd. Omdat we verwachten dat meer mensen dan vorig jaar op vakantie zullen gaan, wordt die in de loop van het nieuwe seizoen georganiseerd.